10-те најубави плажи во светот

Најубавите плажи во светот се синоним за бесконечен мир, уживање, топлина и егзотичност која ја овозможува белиот песок, тиркизното море, пространството на океанот, топлите денови, но и романтичните ноќи.

Низ фотографии погледнете го песочниот рај на земјата, најубавите плажи за кои сонуваме да ги посетиме.

СЕЈШЕЛИ

МАЛДИВИ

БОРА БОРА, ТАХИТИ

ХЕМПТОНС, ЊУЈОРК

ЛАНИКАИ, ХАВАИ

МАСАЧУСЕТС

АВСТРАЛИЈА

СЕНТ БАРТС, КАРИБИ

ЛАНГКАВИ, МАЛЕЗИЈА

КАУНА БЕЈ, ХАВАИ