Ако на оваа слика најдете човек за три секунди, имате натпросечно развиен мозок

Ако успеете да видите човек меѓу овие зрна на кафе во рок од три секунди, тогаш десната хемисфера на мозокот ви е надпросечно развиена.

Ако ви е потребно помалку од минута, тогаш сте во просекот, а секој на кого му треба повеќе од една минута е под просекот.

Кликнете на фотографијата, сконцентрирајте се и обидете се да пронајдете човек најбрзо што можете.