Босанката која го насмеа целиот регион: Погледнете како таа се пакува за на море (фото)

Нејзиниот список на работи кои и се потребни за на море, збуни, но и насмеа многумина.

Кога се подготвуваме за море или некое подолго патување, обично правиме список за нешто да не заборавиме.

Тоа го направила и оваа Босанка и во таа прилика ги насмеа сите.

На социјалните мрежи кружи фотографија на која има список на потребни работи за патување.

Меѓутоа, на никому не му е јасно то таа сакала да каже кога на списокот го додала фотоапаратот, но и блицевите.