• - Добро утро. Вие докторка сте тука?
  – Не, јас сум сестра.
  – Еее и тука се напикавте по роднинска врска…
    #ДаМуВерувашНаДедо
 • Рамче се фали на девојка му:
  – Ти се свиѓа ли мојот нов ајфон?
  – Да, колку го купи?
  – Не го купив, го добив…
  – Каде бе?
  – Победив на трка! – А колку учествуваа?
  – Јас, полицаецот и сопственикот на телефонот
  #ВицовитеНаДедо
  #ВицовитеНаДедо  
 • – Легнувај да спиеш животно едно!
  Се чу од кујната гласот на мајката.
  Синот брзо го затвори прелистувачот, на кој беа отворени пет порно сајтови, таткото го избриша мејлот до неговата љубовница, на ќерката и падна селфи стапот во кадата, а само мачката продолжи спокојно да се лиже!
  #ВицовитеНаДедо
  #ВицовитеНаДедо  
 • Го прашуваат кандидатот за избори:
  - Зошто се кандидиравте?
  - Како зошто? Не гледате ли што се случува наоколу? Власта тоне во раскош, корупција, безделништво...
  - И вие сакате да се борите против тоа?

  - Не, сакам и јас да бидам дел од тоа.
  #ВицовитеНаДедо
  #ВицовитеНаДедо  
 • Две бабички патуват со автобус.
  Едната држи букет цвеќе. Другата ја погледнала и ја прашала:
  - Ти каде одиш со тој букет?
  - На гробиштата!
  - За стално или ќе се враќаш?
    #ДаМуВерувашНаДедо
 • Комшија абе бебето цела ноќ ви плаче, неможе да се спие...
  -Ам шо да прајме, да го клајме на вибрации?
  #ДаМуВерувашНаДедо
  #ДаМуВерувашНаДедо  
 • Ова се 10-те најсмешни вицеви во светот

  September 15, 2017

  Многумина сакаат да раскажуваат вицеви за да ги расположат пријателите, но како да знаете кој виц е најдобар? Научиниците од…

  ПОВЕЌЕ
 • Xоливудска актерка му се обраќа на сопругот:
  - Побрзај Џон, твоите и моите деца се степаа со нашите!
  #ДаМуВерувашНаДедо
  #ДаМуВерувашНаДедо  
 • Ало, полиција?
  Да, повелете.
  Ви се јавувам да ми кажете некој виц!
  Господине, ова е сериозна институција, ние работиме овде, немаме време за вицови! Хахаха, топ виц, поздрав!
    #ВицовитеНаДедо
 • Малиот Трпе и вика на мајка му:
  Мамо, отсега ќе си имаме маченце дома.
  Од кај знаеш?
  Тато го покани кога ти ќе бидеш ноќна смена.
    #ВицовитеНаДедо