Единствениот и вистински начин да сварите турско кафе – на песок

Ќе се воодушевите кога ќе видите како овој човек вари турско кафе.

Не се знае дали се работи за обичен песок или некој специјален, но кафето сигурно е феноменално.

Погледнете.