Еве што значи поклопувањето на стрелките на часовникот

Кога ќе видиме дека стрелките на часовникот се склопено велиме дека некој мисли на нас.

Но, околу позицијата на стрелките со текот на годината се јавиле и други верувања.

Така во имагинацијата на народот се развиле суеверија за поклопувањето на стрелките на секој час.

Следниот пат кога ќе видите поклопени стрелки ќе знаете какво значење ви носи тој миг во судбината.

Еве што значи поклопувањето на стрелките на часовникот

00:00 саканата личност многу ве посакува
01:01 му претстои болест на оној со кого го делите креветот.
02:02 саканата личност никогаш нема да ве заборави, ќе сретнете драга личност.
03:03 мисли на вас, многу ве сака
04:04 се заљубил/а во вас и никогаш нема да ве заборави
05:05 си игрта со вас, но ќе се заљуби
06:06 ја сака вашата насмевка ќе се смирите
07:07 сака нешто да ви каже, но неможе, ве изневерува
08:08 љубоморен/а е
09:09 ве очекува телефонски повик
10:10 ужива во важиот изглед, сака да ве види
11:11 денес ви е среќен ден, некој/а со руса коса сака да ве види.
12:12 ќе ви се врати некоја стара љубов
13:13 страда заради вас, ве сака некој со темна коса
14:14 ве чека голема среќа
15:15 сака нов почеток
16:16 не сте му/ и достојни нешто лошо ќе се случи меѓу вас
17:17 ве очекуваат тешки времиња
18:18 ги сака вашите очи, долго ќе бидете заедно
19:19 нешто крие од вас, некој ве сака но вие не го гледате тоа.
20:20 секогаш ќе ве чека
21:21 опасност, и се допаѓате на личноста која ви ги опседнува мислите
22:22 утре ви е среќен ден
23:23 ќе добиете покана за состанок
00:00 пријател/пријателка е заљубен/а во вас

цагер