Еве вака се подмитуваат соседи (фото)

Во влезот на една зграда во Белград станарите приредувале роденденска забава.

На симпатичен начин одлучиле да ги предупредат станарите за евентуалната бучава.

„Драги соседи, во четврток 10. октомври ќе биде организирана забава во станот по повод роденден. Однапред се извинуваме поради можната бука и ви се заблагодаруваме на разбирањето. Во знак на благодарност, мал знак на внимание. Пријатно“, стои во пораката залепена на влзот во зграда.

Под пораката оставиле крем-банани за соседите да се послужат.