Го турнал своето BMW во вода зошто сакал Jaguar (видео)

Момче добило вреден подарок од својот татко, автомобил марка BMW со вредност од околу 50 000 евра.
Но ова не бил посакуваниот модел на разгалениот син, па тој изреволтиран бидејки не добил Jaguar, “едноставно” го фрлил подарокот во река.