Хит видео: Зошто не се јаде торта на гости

Ќе ја скршам тастаурата од смеење – ова е само еден од коментарите на ова урнебесно видео со полно право наречено „Зошто не се јаде торта на гости“.

Да не раскажуваме премногу, најдобро е сами да го погледнете видеото.