Ирина Шајк и Бредли Купер со ќерката на плажа во Малибу

Ирина Шајк и Бредли Купер заедно со ќерката Леа, семејната идила ја држат подалеку од очите на јавноста и љубопитните папараци.

Сепак најновото семејно појавување беше на плажа на Малибу, каде уживаа во сонцето лежерно облечени и видно расположени.

Иако Леа има само 7 месеци, имаше обиди да направи неколку чекори со помош на нејзиниот татко.