Изгледа како обична соба, но кога го допре ѕидот, не остави без текст

Во денешно време, многу луѓе се фасцинирани од малите простори за живот.

Кристијан Шхалерт е момче кое живее во Барселна во неговиот „лего“ стан.

Неговиот дом е само една 23 квадратна соба која на прв поглед изгледа неинтересно и празно, но кога Кристијан ќе допре одредени места на „ѕидот“, тогаш настанува магијата.

Погледнете и уверете се сами