Како да го засрамите вашето дете, а тоа да го видат милиони луѓе? (видео)

Бројот на љубители на анимираниот филм „Frozen“ е огромен.

А, родителите на ова мало девојче очигледно се најголемите фанови на цртанот, а тоа го докажуваат со пеење, додека нивната ќеркичка го крие своето лице зад книгата.

Песната од филмот „Frozen“ го освои светот, па додека милиони фанови ја пеат популарната песна, на девојчето од снимката очигледно не му се допаѓа.

Или можеби причината за ваквата реакција е поради тоа што зад улогата на пејачи се наоѓаат нејзините родители?!