Како да направите лажен снег? (видео)

Изминативе години ретко имаме можност да се израдуваме на вистински снег.

За најмалите кои ја немаат доживеано снежната магија или пак само кратко имале можност да уживаат, вреди да ги израдувате со „домашен“ снег.

Се што ви треба е сода бикарбона и регенератор, а ќе им го одвлечете вниманието со часови!

Упатството го имате во видеото подолу!