Каролина на интервју со дедо: „За мене е задоволство да бидам со еден од најстарите и најетаблирани MK брендови“

На интервју со дедо денеска ја имаме убавата внучка Каролина, една од најпознатите пејачки во нашата земја.

Пејачката на дедо се занимава со музика уште од 11 години, а нејзиниот талент и прекрасниот глас и донесоа огромна слава.

Каролина ја претставуваше нашата земја на Евровизија и тоа двапати, а неодамна сними и дует со светската ѕвезда Џон Стоун што кажува за нејзинта огромна популарност.

Погледнете што раскажа внуката во интервјуто со дедо.

Каролина Гочева

Дедо: Мила на дедо, во секоја земја каде што настапува, Џос Стоун одбира една ѕвезда и со неа прави преработка на песна.

Како дојде до соработката со тебе?

Каролина: Мил дедо од секогаш сум ја почитувала како уметник и многу бев среќна кога чув дека ќе настапува во Скопје, а секако беше потполно изненадување тоа што нејзините ги контактираа моите со информација дека Џос сакала да отпееме нешто заедно.

Дедо: Внуке зошто токму „Кој да ми запее“ решивте да ја испеете во дует?

Каролина: Искрено дедо не сакав да биде обична поп песна, сакав нешто специфично, нешто што ќе остави впечаток и сакав да биде таа песна затоа што е една од моите најдраги, до сега никој, никаде не останал рамнодушен на нејзе, ми беше мило кога сфатив дека и на Џос и се допаѓа како што се гледа и на видеото, одлично се снајде и со македонкиот јазик и со изведбата.

Дедо: Внучке знам дека од 2015-година започнаа твоите ангажмани како заштитно лице на брендот „Кожувчанка“, а од неодамна и „Синалко“.

Во неколку реченици како би ја опишала вашата соработка?

Каролина: Дедо секако за мене е задоволство да бидам со еден од најстарите и најетаблирани MK брендови, а од неодамна и на светскиот бренд Синалко.

Соработката е одлична, успешна, многу се забавуваме и додека снимаме затоа што сме екипа на стари другари кои и приватно се дружат долги години, така да со еден збор можам да кажам дека е вистинско уживање.

Каролина Гочева

Дедо: Внучке „Синалко“ слават 111 години постоење, па кажи му на дедо кој вкус ти е омилен?

Каролина: Па да ти кажам дедо не би можела да издвојам еден, но кога би морала тоа е Sinalco Ice tea од праска кој и е омилен и на внука ми.

Дедо: Кажи ми внучке што е она што можеме да го очекуваме од тебе во иднина на музички план?

Каролина: Епа дедо наредната година ќе биде повторно активна година на музички план, нов албум, нови концерти, нови предизвици…

Каролина Гочева