Ќе го препознаете ли? Познатиот балкански заводник како војник во ЈНА (ФОТО)

Здравко Чолиќ сеуште важи за еден од најголемите заводници на бившите ЈУ простори.

Нема жена во поранешна Југославија која не воздивнуваше по пејачот.

Жени од сите возрасти го гледаа како совршенство, а ситуацијата не е сменета ниту ден денес.

Балканскиот заводик служел и војска, а како изгледал тогаш.

Погледнете…