Мачка инфлуенсерка: Нарнија е вистинска ѕвезда (ФОТО)

Нарнија,слатко маче со „две лица“ има две години и стана вистинска ѕвезда на Инстаграм.

Нарнија живее во Франција и има дури 180.000 следбеници на оваа социјална мрежа.