Магијата на шминката: Од просечна убавица до холивудска дива (видео)

Многу девојки посакуваат со шминка да постигнат холивудски изглед, но често тоа не им оди од рака.

Професионалната шминкерка Бинки открива трикови што ќе ви помогнат од просечна убавица да се трансформирате како што тоа го прават холивудските диви.

Шминкерката преку кратко видео покажува дека ништо не е невозможно и тоа дека секој со маклку трикови може да изгледа фантастично.

Следете ги нејзинтите совети и„ сотопете“ се од својата убавина.

Погледнете ја нејзината преобразба