Мисицата падна во несвест, водителката „мртва ладна“ (видео)

Неколку девојки кандидатки за мис беа гости во емисија на српската ТВ Хепи.

Во еден момент, кога камерата беше насочена кон неа,на една од девојките и се слоши и падна во несвест.

Водителката не се снајде баш најдобро во непријатната ситуација. Таа само изусти само „опа“ и продолжи со разговорот со гостинот во студио и покрај тоа што девојката лежеше на земја .

Набргу потоа беше најавен снимен материјал, а мисицата се онесвестила од глад па и бил даден сендвич.

Погледнете во видеото како таа паѓа, а водителите не реагираат.