Младата Марија со волштебен настап на Детската Евровизија (ВИДЕО)

Со достоинствен настап и прекрасна композиција, во Минск, нашата претставничка на Детската Евровизија, Марија Спасовска од Скопје го освои 12 место во конкуренција од 16 песни.

Оваа година победничка беше претставничката на Полска, која што победата ја доби благодарение на гласањето на публиката.

Дека имавме навистина убав и ефектен настап можете да се уверите и самите, доколку го пропуштивте вчерашниот пренос!