Направете интересна велигденска декорација со јајца (видео)

Во пресрет на Велигден, бидете креативни и воодушевете го вашето семејство со оваа прекрасна креација.

Не ви е потребен скоро никаков кулинарски талент, само следете го процесот на изработка од следното видео и направете го ова.