Научете ги вашите деца да играат ластик

Се сеќавате на оваа игра?

За жал, голем број од денешните деца нити знаат што е, ниту пак некогаш се обиделе да ја играат оваа игра која со генерации беше симбол на детски џагор пред зградите и куќите.

Девојчињата играа со часови и се забавуваа со ова едноставно, евтино и забавно ластиче.

Изнесете ги децата надвор – научете ги да играат ластик.

Ќе бидат и поздрави и многу повесели со него отколку со компјутерите по дома