Несекојдневна глетка: Му се степале мечки во дворот (ВИДЕО)

Американец од Њу Џерси излегол во својот двор, па имал што да види.
Две мечки накострешени една на друга се подготвувале за борба.
Мечките ржеле една на друга и се степале, без да обрнат внимание на набљудувачот.
Борбата земала голем замав и мечките се приближиле до тремот, па сопственикот на домот од безбедносни причини морал да влезе во куќата.

“Сведокот” за локалните медиуми објаснил дека мечките најверојатно се бореле за женка.