Неверојатни научни трикови со вода (видео)

Погледнете што се случува и што се можете да направите со вода.

Ова видео ќе го задржи вашето внимание, затоа што ќе дознаете што се случува кога науката и водата ќе го направат своето.

Имено, во овој видео клип ќе видете неверојатни научни трикови со вода.

Што се случува кога во водата ќе додадете бибер, па потоа ќе ставите прст на кој претходно сте ставиле детергент?

Како изгледа кога ќе се спои вода со виски на специфичен начин?

Дали може да балон да пукне доколку е наполнет на вода и наведнат на свеќа?

Ова се само некои од прашањата на кои можете да добиете одговор, а притоа се и научно докажани.

Во ова интересно видео ќе ги дознаете одговорите на сите овие прашања. Погледнете: