Огромен питон нападна туристи во Мозамбик (видео)

Голем јужноафрикански питон запре неколку автомобили кои се движеа кон Мозамбик, јавуваат медиумите.

Откако колоната со возила застанала, змијата се сокрила под чамецот што го носел автомобилот.

Кога туристите се обидоа да ја повлечат змијата под бродот со лесно влечење на опашката, таа се искачи на автомобилот во кој имаше туристи.