Оваа снимка од босанска свадба е апсолутен хит

Без оглед на тоа што оваа венчавка е одржана пред неколку години, ниогаш не е доцна да видите добра работа.

Имено, младенците Теа и Емир нивната свадбена веселба ја „зачиниле“ со танц каков што ретко се гледа.

Иако ова е сосема нормално за венчавките во Америка, во Босна младенците не се осудуваат на такви потези, пишуваат босанските медиуми.

Сепак, овој пар тоа го направил. Танцувале на песната „Љубави“, а потоа им се придружила и екипа на пријатели и настанала вистинска лудница.

За што се работи погледнете во продолжение.