Погледнете го новиот спот на Здравко Чолиќ (ВИДЕО)

Чола сними видео за насловната тема од актуелниот албум „Ono malo sreće“.

Во реализацијата на видеото учествувале повеќе од 30 луѓе.

Текстот за песната е на Антонија Шола а музиката е на Иван Зак.

За реализацијата на спотот се погрижил стариот соработник на Чола, Александар Керекеш.