Погледнете како се прави лебед од јаболко (видео)

Се што ви треба за овој кујнски трик е јаболко, нож и малку внимание.

Можете да користите јаболки во различни бои, а резултатот секогаш е ист – прекрасна декорација во облик на лебед.

Изненадете ги вашите деца или гости.

Разубавете ја масата со помош на овој мал кујнски трик.

Погледнете го видеото за инструкции: