Познатиот актер го распродава својот имот – се соочува со банкрот

Изминативе месеци медиумите пишуваа за несредениот живот на познатиот холивудски заводниј Џони Деп. Неодамна се објавија информации дека актерот се обидува да се спаси од банкрот па го продава својот имот.
Деп досега има продадено четири од пет станови во Лос Анџелес и уште три во Њујорк.
Сепак, ова не било доволно за да се подмират долговите кои ги направил актерот,па тој ја продава и својата фарма во Кентаки.