Принцот Чарлс ќе биде дел од новиот “Џејмс Бонд”

Постои веројатност дека Британскиот принц Чарлс ќе има мала улога во следното продолжение на серијалот филмови за тајниот агент 007.

Чарлс во јуни присуствувал на снимањето на филмот, а разговарал и со екипата за можноста во филмот да има мала улога, пренесува The Sun.