Русин од стара лада направи „чудовиште“ за снег (ВИДЕО)

Мајстор од Курск од деловите кои ги собирал со години, сам успеал да направи совршен чистач за снег.

Оваа машина за снег е дело на домашна работилница, а снегот го чисти како професионалец.

Неговиот творец вели дека од старата „Лада“ направил чудовиште за снежната покривка.