Се сеќавате? Македонски реклами од `90

На времето немаше компјутерски обработки, немаше нашминкани реклами – тие беа едноставни, со препознатливи гласови.

Не се нудеа станови и мерцедеси – на наградните игри се делше Југо – и тоа беше премија. Рекламите можевме да ги гледаме само на МТВ се разбира. Погледнете и можеби ќе се сетите на некоја и ќе ве врати во минатото.