Сите маки на патниците на долгите летови (видeо)

Virgin America објави духовито видео од невољите со кои се среќаваат патниците во авионите на долги релации.

Видеото трае дури пет часа и 46 минути и наводно во реално време ги следи случувањата во текот на летот од Њујорк до Сан Франциско.

Авионот, летот и патниците секако се лажни.

Ако и на вас ви е досадно на долгите летови, можеби ќе се пронајдете во приложеното видео.