Скриена камера која ги премина границите на смешно (видео)

Има многу дебати на интернет дали видео снимките со шегите се забавни или веќе ги преминуваат границите на вкусот.

Нивната цел е луѓето да се смеат, па дури и ако жртвата доживее срцев удар или добие трауми од кои тешко може да се опорави.

Во секој случај, погледнете ги најстрашните скриени камери, а доколку сепак малку сте се насмеале за време на гледањето, нема да ви судиме.

Каква е вашата реакција на ваква шега?