Совети кои ќе ви користат: Како најудобно да патувате со авион (видео)

Кои седишта во авионот се најсигурни? Во кои денови се патува со најмалку гужва, редици и чекање?
Со помош на ова интересно видео станете експерт за поудобно патување со авион.