ТАЈНА: Мики Маус се појавува во сите цртани на Дизни, можете ли да го пронајдете? (ФОТО)

Сте ги гледале речиси сите цртани на Дизни, но не сте забележале дека Мики Маус се појавува во сите.

Веќе со години се знае дека аниматорите на Дизни во сите цртани го вметнуваат и Мики.

Па обожавателите на овие цртани решија да го бараат овој култен лик во старите и новите остварувања на Дизни.

Погледнете го резултатот.