Тамара Тодевска стана мајка по вторпат! (фото)

Со последната фотосесија,Тамара Тодевска, нашата најпозната поп пејачка го најави раѓањето на своето второ дете.

Во приватна болница во Скопје, таа стана мајка по втор пат и на свет го донесе малиот Дарен.

Честитки Тамара, подобро и не можеше да ја заокружиш изминатава година!

View this post on Instagram

Welcome #babydaren … ????????????

A post shared by Tamara Todevska (@tamaratodevska) on