Вака изгледа кога соседите истовремено ќе го вклучат новогодишното осветлување (видео)

Кога има слога, има и магични моменти, особено за време на новогодинешните празници.
Овие соседи исто ги накитиле своите куќи, а потоа лампичките ги запалиле во исто време.

Резултатот е неверојатен, потполно магична глетка!