(ВИДЕО) КАРАНТИН: Снаодлива баба нашла начин да го прошета кучето, но…

Познато е дека возрасните граѓани скоро во секоја земја во Европа, особено оние каде пандемијата зема замав, се во карантин и тоа 24. часа…но некои тоа не ги спречува да ги извршуваат своите секојдневни активности…
Оваа баба, иако не се знае од која земја е, станала апсолутен хит на интернет…
Причинаж?
Госпоѓата нашла начин да го прошета својот домашен миленик, а сета среќа е што живеела на првиот спрат!

Не ни е познато зошто оваа госпоѓа станала хит на интернет кога можела да си го убие домашниот миленик. Имено, таа врзала долго јаже на огрлицата на кученцето и од првиот спрат го спуштила во дворот. Го оставила извесно време да си шетка онолку колку што дозволувала должината на јажето, веројатно и да ги изврши своите физиолошки потреби, а потоа го извлекла нагоре…
Сирото кученце веројатно помислило дека ќе се удави, но за среќа се’ завршило добро.
Само се надеваме дека на оваа госпоѓа ќе се најде некој да и го прошета миленикот оти со вакви влечење сешто може да му се случи на сиротото кученце кое сакало или не е во карантин.

View this post on Instagram

KO OCE NADJE NACIN. @jvoans

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on