Видео кое ќе ве насмее до солзи: Како да вежбате кога теретаната е затворена!

Овој Американец нашол начин како во својата кујна да вежба на импровизирана лента за трчање.

Тој на плочките во кујната истура шампон, па малку вода за да добие лизгава површина. Потоа почнува да трча како на подвижна лента.