Викторија Бекам пред банкрот: Должи 6 милиони долари

Алармантна гласини кариерата на Викторија Бекам се појавија во Британија.

Според таблоидите дизајнерската марка на спајсицата работи со загуба.

Наводно Викторија е во долгови од над 4,6 милиони фунти, или над 6 милиони долари.

Иако во 2015-та година модната куќа на Бекам имаше над 45 милиони долари профит, сепак се шушка дека Викторија добива финансиски инјекции од нејзиниот сопруг, Дејвид Бекам.

Дејвид и Викторија Бекам

Само за потсетување, дизајнерката имаше и други проблеми во 2016-та година, откако стана јасно дека е можно нејзиниот бизнис да биде затворен поради неподнесување на даночни пријави.

викторија бекам во њујорк