Заборавена аматерска снимка која ќе не потсети колку голем талент беше Тоше Проески (видео)

Веќе 13 години откако Тоше Проески не е со нас, но неговата музика и понатаму живее.

Фановите за него велеа дека е ангел, а неговите хитови сеуште се актуелни и слушани.

На социјалните мрежи може да се најдат многу снимни кои што тоше ги направил во неговата кариера но и приватни видеа во спонтана атмосвера како ова во кое Тоше изведува опера од Лучијано Павароти.

Видео кое настанало пред повеќе од 15 години во ресторан во Бугарија.