Никогаш не смеете да влезете во магнетна резонанца ако имате нешто метално

Сигурно сте слушнале дека во магнетната резонанца не смеете да влезете доколку на себе имате нешто метално.

После ова видео, ни случајно нема да ви падне на памет тоа да го направите!

Кога научниците слушнале дека еден од апаратите ќе отиде за „старо железо“, одлучиле да го употребат за да им покажат на сите што ќе се случи, ако не дај Боже, заборавите да ги извадите обетките или накитот, а влезете во овој апарат.