Слушајте и уживајте – ДНК имаат нов мега хит (видео)

Панчо и Андреј од ДНК со годни важат за уметници кои ја разубаваат македонската музичка сцена со извонредни хитови.

Вчера го претставија својот нов сингл „Ваков таков“, музичко парче кое со сиигурност може да ви го подобри денот и да ве расположи.

Музиката ДНК ја направи заедно со Јанг Дади, а текстот е дело на гостинот (Јанг Дади) и Панчо.

Погледнете го видео спотот, уживајте и размрдајте се!