Слушнете ја новата песна на Антониа Гиговска

Најновото музичко остварување на младата пејачка Антониа Гиговска е песната „Магнет“ која ја промовираше на своите социјални мрежи.


Судејќи по коментарите од публиката, очигледно е дека Антониа има уште еден голем хит.