“Сто дукати”- подарок од Здравко Чолиќ за сите дами

На 8 Март, Меѓународниот ден на жените, Здравко Чолиќ ја објави својата нова песна која носи наслов “Сто дукати”.

“Драги пријатели, ви ја подаруваме новата песна “Сто дукати”. Среќен 8.март на сите дами!” – стои во објавата на Инстаграм профилот на Здравко Чолиќ.