Урнебесно видео: Баба и бебе на видео повик

Интернет предизвикот со фотографија од бебе која се покажува на баби и дедовци стана хит во светот.

Најновото урнебесно видео од овој тренд е баба од Србија, на која внуката и го покажува бебeто на пријателката.

Грдо е , коментира бабата не знаејки дека е на видео повик. Кога дознава, бабата веднаш менува стратегија!